Check availability
RESERVA ARA

Millor preu online
GARANTIT

Baixio: “ banc de sorra o escull”

Baixio és una petita vila de pescadors en el municipi de Esplanada, Bahia  (Brasil). Privilegiada no només per les virtuts del seu clima les temperatures mitjanes del qual són de 25 °C com pels seus paisatges- “Un etern estiu” permet visitar la vila durant tot l'any. És una excel·lent elecció per qui busca tranquil·litat, sol i la brisa del mar, lluny del soroll del turisme de massa. Una platja gran amb belles dunes i plena de cocoters és una invitació al bany. El litoral de Baixios és un dels predilectes per a les tortugues marines per posar els ous. Baixio és també considerada el paradís de les llacunes.

Praia do Baixio (Platja de Baixio)  està situada a la “Costa dos Coqueiros” ( Costa dels Cocoters) , en el quilòmetre 121 de la Linha Verde – Estrada do Coco, a 128 kms de l’Aeroport Internacional de Salvador de Bahia, a 151 km d'Aracaju (Sergipe), 21 km de Subaúma i a 33 km de Conde - Sitio do Conde. Entre Ríos està a 42 km i a 3 km de Vila de Palame.

Praia do Baixio és el lloc ideal per als amants de l’ecoturisme i per realitzar passejades ecològiques. És possible passejar a cavall o a peu per les dunes de la platja. La Vila és petita i rústica, amb cases simples i carrers coberts per la sorra, pocs cotxes i molta tranquil·litat. Disposa d'una discreta infraestructura urbana com: centre públic d'assistència sanitària, farmàcia, mini supermercat, bar i restaurant. La petita Església de Sant Francesc d'Assís, sant patró, està al centre de la plaça de Baixio i és bonica per la simplicitat de la seva arquitectura.

Descobreixi un dels escenaris més bonics i atractius de Bahia. Praia do Baixio, un exuberant espectacle de la naturalesa!

Praia do Baixio
Mar i sol durant tot l'any!
Costa dos Coqueiros – Linha Verde

Pousada Angá | Praia do Baixio | Costa dos Coqueiros – Linha Verde | Bahia | Brasil

© Pousada Anga | Web design: StudioWEBER